Nicks Städ & Fönsterputs AB

Nicks Städ & Fönsterputs AB

Hallå, hallå, hallå, är det någon där? Varmt välkommen till bloggen och till ett inlägg som kommer att handla om vilket god hjälp jag har fått med att putsa fönstren. Jag hade egentligen tänkt mig att gå ut på en bar efter jobbet men det var ingen som var intresserad av att följa med, och istället för att sitta och dricka något stark i min ensamhet på en bar sitter jag istället med en kaffe framför datorn och skriver ett inlägg om Nicks Städ & Fönsterputs AB, företaget som är behjälpliga inom fönsterputs i Örebro

Jag har haft mycket om mig och kring mig, bland annat skrivit på en bok som jag ännu inte vet om den kommer att antas av förlaget. Detta har gjort att allt hushållsarbete har blivit lidande, det är stökigt i köket men snart ska jag ta och röja upp. Hur som helst så kände jag så här på vårkanten att jag ville ha rena fönsterutor för när solen står allt högre upp på himlen syntes det verkligen hur smutsiga fönstren var. En vän till mig tipsade mig om Nicks Städ & Fönsterputs AB, de hade hjälpt honom att putsa fönstren i hans villa och han var nöjd med resultatet. Även jag är mycket nöjd med hjälpen och vill tipsa er som behöver fönsterputs i Örebro om att det här företaget finns. Dels kan de vara behjälpliga med fönsterputs här i Örebro eller i dess omnejd, men även städservice, till exempel flyttstädning och hemstädning. Förresten, hur ser era planer ut för påsken? Jag ska ut och köpa lite mat som ska tillredas, en riktigt god påskmeny ska det allt bli men först ska jag ta och städa upp i köket. 


Kommentarer är stängda.