Fotvård i Båstad

Fotvård i Båstad

God förmiddag! Hoppas att du mår bra och att din dag har börjat på bästa sätt. Jag tänkte starta min dag på det bästa sättet jag vet, genom att skriva ett inlägg till er. Det kommer handla om företaget Majas Fotvård, vilket är företaget jag har vänt mig till för fotvård i Båstad.

Jag har för tillfället ett arbete som är väldigt fysiskt, jag jobbar på en restaurang som servitör. Det är ett arbete som kräver mycket fysisk aktivitet, speciellt när det är högt tryck på restaurangen. Varje dag går jag otroligt mycket, det är främst mina fötter som påverkas av att jag går så mycket. Jag har märkt att mina fötter inte mår bra av det, det kan även bero på de skorna jag har på jobbet. Sammanfattat mår inte mina fötter bra av mitt jobb, jag vill dock inte sluta eftersom jag älskar jobbet. Därför har jag letat efter andra alternativ för att få mina fötter att må bra. För ett tag sedan provade jag att gå på fotvård i Båstad hos Majas Fotvård, något som jag aldrig har testat förut. Jag fick en otroligt skön behandling av mina fötter, jag har aldrig upplevt något liknande. Utöver att behandlingen var väldigt skön i stunden gav den mig även positiva effekter, mina fötter mådde mycket bättre efteråt. Känslan efteråt var nästan som att gå på moln, då förstår ni kanske hur underbart det var för mina fötter. Mina fötter mådde bättre, vilket gjorde att jag mådde bättre. Tack vare behandlingen jag fick kan jag fortsätta jobba på som vanligt i restaurangen. Slutligen skulle jag vilja rekommendera er om det här företaget ifall ni är intresserade av fotvård i Båstad. 


Kommentarer är stängda.