Sugen på glass

Sugen på glass

Tjenare bloggen! Soligt väder och jag blickar några veckor tillbaka när vi hade snudd på sommarvärme i Halmstad. Bilens termometer uppmätte 18 grader och jag gled runt i bilen med en kompis på jakt efter en glassbutik. Vi båda hade ledigt och påsken var precis runt hörnet, livet lekte helt enkelt. Till slut hittade vi en glassbutik en bit utanför Halmstad och några minuter senare satt vi på motorhuven och njöt av en glass samtidigt som solen värmde. Det är precis det här tillfället som jag idag saknar, det var lite som startskottet på våren och jag känner att det nästan är dags för en repris idag. Visst är det inte lika varmt ute men solen är här och kan man bara hitta ett ställe där vinden inte kommer åt så tror jag att det är riktigt skönt. Jag kanske ska slå en signal till min kompis och höra om hon vill följa med på en tur runt Halmstad i eftermiddag efter jobbet, nu vet vi åtminstone vart det finns en glassbutik. Att bo i Halmstad kan vara fantastiskt samtidigt som det kan vara väldigt segt. Det är verkligen en stad som lever under sommaren för att sen totalt gå i ide under vintertiden. Under ena halvåret så flockas turisterna hit och man kan verkligen känna av hur stadspulsen höjs, allting är tipp topp och det finns mängder med aktiviteter att hitta på. Sen under hösten och vintern så försvinner allting, det finns inte längre något roligt att göra. Jag förstår verkligen dom som har stuga här och får njuta av det bästa som Halmstad har att erbjuda, för dom måste det vara perfekt. Speciellt om man bor i någon storstad där det även händer lite på vintern också. Jag ska faktiskt börja packa ihop här nu och gå på lunch, vem vet om jag kanske smyger förbi en glassbutik samtidigt också.  


Kommentarer är stängda.