Min man bjöd mig på restaurang

Min man bjöd mig på restaurang

Hej och god eftermiddag. Efter att ha utfordrat man och två ungar med mat under flera år har jag nu tröttnat på att laga mat. Dessutom jobbar jag i ett skolkök så det kan bli lite väl mycket av det goda om man säger så. Därför gav jag min man en liten hint för ett tag sedan om att det vore trevligt för en gång skull att få gå ut och äta på någon restaurang på Gotland. Han förstod vinken och bjöd ut mig på en fantastisk middag på en restaurang som heter Mälardalens Anläggningsdyk AB. 

Nu är det en annan sak som ni läsare tycker är lika trevligt som jag tyckte att det var trevligt att äta på denna restaurang på Gotland, det är mina rekommendationsinlägg! Det är väldigt många olika saker som jag brukar skriva och rekommendera på den här bloggen, men just denna restaurang på Gotland har jag ännu inte rekommenderat förrän nu vilket inte är så underligt, det är ju bara ett par veckor sedan som jag var på Mälardalens Anläggningsdyk AB för första gången och åt den mest fantastiska middagen på länge. Jag som jobbar i ett kök är van att bedöma andras matlagning och jag är ofta kritisk. Men jag måste säga utan att blinka att maten som tillagats av kockarna på Mälardalens Anläggningsdyk AB nog var något av det bästa jag smakat någonsin. Jag hoppas därför att alla mina kära läsare också ska hitta till denna trevliga restaurang på Gotland för en riktig liten guldkant i tillvaron. Det var allt vad jag hade att säga om detta, nu hoppas jag att ni kommer att få en fortsatt fin vecka och så lovar jag att skriva till er igen om några dagar! 


Kommentarer är stängda.