En härlig och effektiv fotvård

En härlig och effektiv fotvård

God morgon alla mina härliga följare och välkomna in till bloggen idag igen. Jag hoppas att ni haft en riktigt fin helg och att ni så här på måndagsmorgonen tycker det ska bli spännande att läsa ett inlägg som ska handla om fotvård i Gråbo. Ni vet ju om att jag jobbar på restaurang och jobbet har gjort att jag fått ont i fötterna. Jag har fått hjälp genom att gå till Renee’s fotvård. 

Dit ska man gå om man behöver fotvård men det erbjuds även zonterapi. Jag har som sagt själv varit på den här fotvårdssalongen några gånger och har fått god hjälp. Att jag väljer att inleda den här veckan med ett inlägg om fotvård i Gråbo är för att det under den senaste tiden varit en hel del frågor och funderingar på just detta ifrån en del av mina läsare som bor i Gråbo med omnejd. Jag brukar skriva på den här bloggen om olika saker som har med kroppen att göra och även det här med fötter har jag mest i förbifarten tagit upp tidigare, och då sagt att jag fått fotvård. Nu när ni ville veta mer om vart man kan vända sig för att få fotvård i Gråbo tyckte jag att det passade bra att idag skriva om Renee’s fotvård. Jag är otroligt nöjd med denna fotvård och skulle inte kunna tänka mig att få fotvård någon annanstans än på Renee’s fotvård. Det handlar förstås om att hon som äger och driver det här företaget har sådant stort kunnande och verkligen kan hjälpa folk som har problem med fötterna att komma tillrätta med problemen. Det här företaget erbjuder såväl medicinsk fotvård som vanlig fotvård i Lerum, men när det gäller zonterapi så är detta någonting som jag inte själv har provat.  


Kommentarer är stängda.