Fillers i Ronneby

Fillers i Ronneby

Hej och välkomna tillbaka till min blogg. Idag tänker jag inte skriva en recension av någon restaurang som jag brukar göra, utan idag kommer detta inlägg handla om när jag gick och gjorde fillers i Ronneby hos Studio 54. Ni har lagt märke till att mina läppar har blivit lite större och ni har även frågat vart jag har gjort mina fillers, så idag ska jag berätta om det.

Jo, som sagt har jag gått till Studio 54 som jobbar med bland annat fillers i Ronneby med närliggande områden. Ni vet att jag har haft väldigt små läppar i hela mitt liv och nu ville jag testa någon nytt, och det är anledningen till att jag gick dit. Jag har sett en del av mina vänner som har gjort fillers på samma ställe och det har blivit hur bra som helst, så nu var det min tur. Jag har inte nämnt detta för er bara för att jag inte kände för att göra det, och helt ärligt har jag nästan glömt av att säga det för jag tycker att det ser så naturligt ut. Men nu har ni frågat mycket om vart, hur och när jag gjorde det. Jag gjorde det som sagt på Studio 54 som gör fillers i Ronneby och andra städer i närheten, så är ni intresserade av detta tycker jag att ni ska gå till dem och ta en behandling. Jag fick ett sådant bra bemötande och det gjorde att jag vill gå tillbaka i framtiden för att fylla på. Hoppas ni gillar detta inlägg även fast det inte blev en recension av någon restaurang som det hade tänkt att bli idag. Det kommer ett inlägg imorgon om det, så var inte oroliga. Jag har ju lovat er minst ett sådant inlägg per vecka. Ha det bra nu så hörs vi, kram.  


Kommentarer är stängda.